Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
Ny
315485101103, FEELGOOD, BURTON, Detail
1

BURTON feelgood

5999:-
-25% för medlemmar t.o.m 26/10
multi
1-4 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Fri retur i butik*
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Snowboarden The Feelgood från Burton har en unik form, matchad med positivt kraftfull pop för Ferrari-liknande hantering. Den passar perfekt för aspirerande proffs eller bara åkare som kräver alla fördelar. Directional Shape är den klassiska snowboardformen, utformad med en något längre nose än tail för att koncentrera sig i tailen, samtidigt som den ger dig gott om float, flow och kontroll för att ta dig igenom alla terränger eller tillstånd. Camber Bend förespråkar kraftfulla svängar och poppy precision med en kraftfull fjädring med vikt fördelad jämnt över hela träffytan för jämn, kontinuerlig kantkontroll från tip till tail. Twinflexen är perfekt symmetrisk från topp till tail för en balanserad åkstil som är lika mångsidig när du kör regular eller switch. Super Fly II 700G Core använder starkare och lättare trä för att ge pop och styrka samtidigt som den totala vikten minskar. Dualzone EGD-träfibrerna placeras längs tå- och hälkanterna på två kontinuerliga zoner, vinkelrätt mot kärnan, för jämn kanthållfasthet, respons och styrka. Triax Fiberglass för damer med Carbon I-Beam ger vridstyv mjukare flex för lättare åkare samtidigt som de ger den styrka och respons som behövs för allt från litet motstånd till extremt mycket, med ultralätt kolfiberbaksida för ökad pop och längsgående tryck. En WFO-bas fyller porerna med ett speciellt vax djupt in i detta extra absorberande, högdensitetssinterade material vilket resulterar i en suverän åkupplevelse som håller hela säsongen oavsett väder. The Channel-brädfästet är utformat för att hjälpa till att få den perfekta stancen och är kompatibelt med alla viktiga bindningar.

  • Snowboard
  • Dam
  • Typ av åkning: all mountain
  • Åkarnivå: avancerad
  • Shape: directional
  Behöver du hjälp?
  Läs mer om hur du hittar rätt snowboard i vår snowboardguide.


  Art. nummer: 315485101

  SPORT SNOWBOARD Snowboards BURTON SNOWBOARDUTRUSTNING Snowboards

 • Hitta i butik

  .

  Finns i lager
  Slutsåld
 • Erbjudande
  -25% för medlemmar t.o.m 26/10
  Medlemsdagar! Just nu får du som är eller blir medlem 25% rabatt*. Du behöver logga in för att få rabatten som även gäller i Stadium-butik. Erbjudandet gäller inte på medlemspriser, rea, EXIT, studsmattor, SUP-brädor, cyklar, elektronik, produkter som skickas från våra samarbetspartners eller produkter som ingår i vårat föreningssortiment.
 • Recensioner
Burton började bygga brädor redan 1977. Än idag är de ett av de största namnen inom snowboard, snowboardkläder och annan utrustning för ett aktivt uteliv. I sortimentet finns klassiska snowboards som Custom och Feelgood, snowboardkläder och utrustning för vintersport men även väskor, ryggsäckar och snygga kläder som passar året om. Burton har produkter för hela familjen, såväl dam, barn som herr.