Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
314691101103, ASSASSIN, SALOMON, Detail
314691101103, ASSASSIN, SALOMON, Detail
1
2

SALOMON assassin

5499:-
-25% för medlemmar t.o.m 26/10
multi
1-4 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Fri retur i butik*
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Den mångsidiga freestyle-brädan Assassin har en direktionell twinform och är utrustad med en mängd olika tekniker som gör den till en allroundlösning för snowboardåkare. Assassin är utformad för flyt i pudersnö, stabilitet på snabb manchester och förstklassig prestanda i parken. Utformad som en korsning mellan Salomons mest progressiva pudersnö- och freestyle-brädkonstruktioner. Få maximal snärt med bambu- och kolfiberladdade Popster Eco Booster. Quadralizers explosiva kombination av Equalizer och Quadratic för carving i hög hastighet och suverän kantkontroll i trånga utrymmen. Brädan har även Rock Out Camber: en platt yta mellan bindningarna ger stabilitet, spann vid fötterna ger respons och en rocker på den främre och bakre delen ger tryckbarhet. Grafiken på undersidan kan variera från bräda till bräda. Genom att göra två olika färgalternativ på undersidan så kan man återvinna det utskurna belaget i det andra färgalternativet.

  • Snowboard
  • Senior
  • Typ av åkning: freestyle/all mountain
  • Åkarnivå: medel till avancerad
  • Shape: twin-riktad
  • Flex: medel
  Behöver du hjälp?
  Läs mer om hur du hittar rätt snowboard i vår snowboardguide.


  Art. nummer: 314691101

  SALOMON SPORT SNOWBOARD Snowboards SNOWBOARDUTRUSTNING Snowboards

 • Hitta i butik

  .

  Finns i lager
  Slutsåld
 • Erbjudande
  -25% för medlemmar t.o.m 26/10
  Medlemsdagar! Just nu får du som är eller blir medlem 25% rabatt*. Du behöver logga in för att få rabatten som även gäller i Stadium-butik. Erbjudandet gäller inte på medlemspriser, rea, EXIT, studsmattor, SUP-brädor, cyklar, elektronik, produkter som skickas från våra samarbetspartners eller produkter som ingår i vårat föreningssortiment.
 • Recensioner
Här hittar du produkter från Salomon online! Salomon startade som bindningstillverkare och har sedan dess utökat sortimentet med allt från friluftskläder till alpinskidor och snowboards. I sortimentet som passar dam, barn och herr finns nu produkter för löpning (trail running), bergsklättring, vandring, snowboard och skidåkning – både alpint och längdåkning.