Passa på! 20% på barnkläder & barnskor

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 14/6 2021. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-06-14

Passa på! 20% på barnkläder & barnskor Villkor
317776102101, FREERIDE, RADINN, Detail
317776102101, FREERIDE, RADINN, Detail
317776102101, FREERIDE, RADINN, Detail
317776102101, FREERIDE, RADINN, Detail
317776102101, FREERIDE, RADINN, Detail

urban rebel

urban rebel

RADINN freeride

92 499:-

urban rebel

urban rebel

One size
5-10 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Radinn Freeride är marknadens mest mångsidiga elektriska surfbräda. Gjord för att passa såväl nybörjare som avancerade brädåkare. Denna höginnovativa brädform skär igenom mindre vågor och gör det fantastiskt enkelt och roligt att surfa i, i stort sett, alla vattenförhållanden. Drivlinan – eller Jetpacket, som Radinn kallar det – är en extremt kraftfull vattenjet specifikt utvecklad för elektriska surfbrädor. Den gör det möjligt att både njuta av en skön, actionpackad söndag med familjen samt att tävla mot allt och alla du möter på vattnet. Att det dessutom är marknadens tystaste drivlina bäddar för unika upplevelser i harmoni med naturen runt dig. Utan att störa dina grannar. I standardutförande går denna bräda i ca 44 km/h* vilket kan var fullt tillräckligt för många. Vill du maxa fartupplevelsen kan du när som helst, via appen, uppgradera ditt Jetpack G3 till Jetpack G3 PRO och få ut ca 56 km/h*. Kraften till Jetpacket kommer från ett smart batteri med marknadens längsta körtid och högsta prestanda. Med batteriet som kommer med i detta Jetboard-paket får man en effektiv åktid på upp till 35 minuter*. Batteriet är dessutom uppgraderingsbart, direkt via Radinns app, till att klara upp till 45 minuters* åktid. Batteriet laddas i ett vanligt vägguttag på ca 8 timmar. Radinn erbjuder även en snabbladdare på sin hemsida som laddar batteriet fullt på under 3 timmar. Radinns patenterade modularitet gör det möjligt att på några få minuter flytta Jetpack från en brädtyp till en annan. Det gör det exempelvis möjligt för dig att äga flera brädtyper som kan användas av ett och samma Jetpack. Givetvis kan även batteriet tas ur och flyttas mellan alla Radinns olika brädtyper. Brädan levereras komplett och körklar med trådlös handkontroll, laddare, vadderad boardbag med hjul, fenor, manual samt enkelt kit för rengöring. * Både topphastighet och åktider är uppmätta under tester utförda av Radinn. Dessa värden kan variera beroende på yttre förhållanden som väder, vind, vatten samt åkarens storlek och åkstil. Batteriets och drivlinans skick spelar också in vilket gör det extra viktigt att alltid följa alla rekommendationer för bruk, förvaring och underhåll. * Både topphastighet och åktider är uppmätta under tester utförda av Radinn. Dessa värden kan variera beroende på yttre förhållanden som väder, vind, vatten samt åkarens storlek och åkstil. Batteriets och drivlinans skick spelar också in vilket gör det extra viktigt att alltid följa våra rekommendationer för bruk, förvaring och underhåll. OBS. Produkten är en beställningsvara med beräknad leveranstid på upp till ca 20 helgfria vardagar.

  • Elektrisk surfbräda
  • Storlek: 190x77x17 cm | Brädans vikt inkl. Jetpack: 24,4 kg
  • Batteriets vikt: 23,5 kg
  • Räckvidd: upp till 35 min, beroende på åkstil. Kan uppgraderas upp till 45 minuters åktid*.
  • Topphastighet: 44 km/h. Uppgradera ditt jetpack till Jetpack G3 PRO och få ut 56 km/h*.
  • Modulär design
  • Tillhörande iPhone- samt Android-app som bl a registrerar dina åk samtidigt som den håller din brädas mjukvara uppdaterad. Allt för att säkerställa bästa prestanda.
  • Material: EPS core and thermoformed PVC with hand laid composite laminate. Reinforced and impact resistant outer finish
  • -

  Art. nummer: 317776102

 • Hitta produkten i butik
  Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
 • Recensioner
92 499:-

Andra tittade även på

Andra köpte också

Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från RADINN