Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
Ny
313795102101, PXV2 +LENS, DRAGON, Detail
1

DRAGON pxv2 +lens

2499:-
-25% för medlemmar t.o.m 26/10
ONE SIZE
1-4 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Fri retur i butik*
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Goggles med båglös design som ger maximalt synfält i alla riktningar. Försedda med en imskyddad LumaLens-lins som optimerar färgtoner i terrängen och ger effektivt skydd mot solens skadliga strålar. Även designade med Swiftlock-teknologi för snabba och smidiga linsbyten så att du enkelt kan anpassa dig efter väderomställningar. Linsguide: Bågen/färgen SPLIT/LL GREEN ION har linsen Lumalens Green Ionized (med 23% ljusgenomsläpp) som passar för klart till halvklart väder och den kontrasthöjande extralinsen Lumalens Amber (med 54% ljusgenomsläpp) för sämre väder och flatljus. Bågarna/färgerna SPLIT/LL RED ION och CORDUROY/LL RED IO kommer båda med linsen Lumalens Red Ionized (med 23% ljusgenomsläpp) som passar för klart till halvklart väder och den kontrasthöjande extralinsen Lumalens Light Rose (med 66% ljusgenomsläpp) för sämre ljusförhållanden som nattetid och snöigt väder. Bågarna/färgerna MIDNIGHT/LL MIDNIG kommer med den mörktonade linsen Lumalens Midnight (med 6% ljusgenomsläpp) som passar vid starkt solljus och den kontrasthöjande extralinsen Violet (med 62% ljusgenomsläpp), vilket är en ljus lins som passar för sämre ljusförhållanden som nattetid och snöigt väder.

  • Goggles
  • Senior
  • Imskyddad lins med brett synfält
  • LumaLens-teknik; kontrasthöjande lins
  • Bra ventilering och skön passform
  • Swiftlock; snabba linsbyten
  • Passar bra ihop med hjälm
  Behöver du hjälp?
  Läs vår guide och lär dig välja rätt skidglasögon.

  Art. nummer: 313795102

  DRAGON SPORT SNOWBOARD Goggles ALPINUTRUSTNING Goggles ALPINT Skidglasögon SNOWBOARDUTRUSTNING Goggles

 • Hitta i butik
  Produkten finns inte i butik just nu.
 • Erbjudande
  -25% för medlemmar t.o.m 26/10
  Medlemsdagar! Just nu får du som är eller blir medlem 25% rabatt*. Du behöver logga in för att få rabatten som även gäller i Stadium-butik. Erbjudandet gäller inte på medlemspriser, rea, EXIT, studsmattor, SUP-brädor, cyklar, elektronik, produkter som skickas från våra samarbetspartners eller produkter som ingår i vårat föreningssortiment.
 • Recensioner
Märket Dragon gjorde sig först kända som skapare av innovativa och stilsäkra solglasögon, men expanderade snabbt in på marknaden för skidglasögon. Hela tiden har Dragons filosofi varit att utarbeta sina produkter i nära samarbete med åkare och ligga i den absoluta frontlinjen när det har gällt utvecklingen av både funktion och stil. Dragon var till exempel först med kantlösa goggles.