Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
Ny
313013102101, BLOK, GIRO, Detail
1

GIRO blok

1199:-
-25% för medlemmar t.o.m 26/10
NO SIZE
1-4 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Fri retur i butik*
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Blok är en favorit bland parkåkarna och levererar stil oavsett om du åker backcountry eller park. Här har Giro kombinerat retrokänsla på bågen (large) med cylindrisk lins och den innovativa Expansion View-teknologin (EXV). Med hjälp av genomlysning inifrån och ut har ingenjörerna reducerat material och därigenom optimerat det fria perifera synfältet. Vivid-linsteknologin är utvecklad av Zeiss Optics och optimerar kontrastseendet på snö. Färgen på snö är inte vit utan blå och denna teknologi manipulerar effektivt det blå ljuset genom att släppa in rätt mängd kontrasthöjande blått ljus, samtidigt som det skadliga UV-ljuset blockeras. Triple Layer Face Foam ger extraordinär komfort och passform. Modellen har också optimerad ventilation för imfria upplevelser och sömlös kompatibilitet med Giro-hjälmar. Linsguide: Färgen BLK WM - VIVID EMB kommer med linsen Vivid Ember för solsken (cat. 2 med 35% ljusgenomsläpp). Färgen BLK WM - VIVID ONY kommer med linsen Vivid Onyx som passar bra i solsken och ljusa förhållanden (14% ljusgenomsläpp).

  • Goggles
  • Senior
  • Vivid; optimerar kontrastseendet
  • Cylindrisk lins; brett synfält
  • Bra ventilation för imfria linser
  • Kan bäras över vanliga glasögon
  Behöver du hjälp?
  Läs vår guide och lär dig välja rätt skidglasögon.

  Art. nummer: 313013102

  SPORT SNOWBOARD Goggles ALPINUTRUSTNING Goggles ALPINT Skidglasögon GIRO

 • Hitta i butik
  Produkten finns inte i butik just nu.
 • Erbjudande
  -25% för medlemmar t.o.m 26/10
  Medlemsdagar! Just nu får du som är eller blir medlem 25% rabatt*. Du behöver logga in för att få rabatten som även gäller i Stadium-butik. Erbjudandet gäller inte på medlemspriser, rea, EXIT, studsmattor, SUP-brädor, cyklar, elektronik, produkter som skickas från våra samarbetspartners eller produkter som ingår i vårat föreningssortiment.
 • Recensioner