Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
291785103101, U X2 GOGGLES, DRAGON, Detail
291785103101, U X2 GOGGLES, DRAGON, Detail
291785103101, U X2 GOGGLES, DRAGON, Detail
1
2
3

DRAGON u x2 goggles

1599:- 2499:-
One size
1-4 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Fri retur i butik*
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Goggles med stor passform och en båglös design som har bra hjälmkompatibilitet. Den sfäriska linsen är försedd med dubbelt så effektivt imskydd, 100% UV-skydd och är utformad med LumaLens-teknik för att optimera färgtoner och ge bättre sikt. Den är dessutom resistent mot repor, vatten, olja, damm och smuts. Skidglasögonen har också ett praktiskt ventilationssystem som är enkelt att avlägsna snö ifrån, samt tre lager foam med mikrofleecefoder mot ansiktet för bekväm passform. Linsguide: Bågen/färgen BLACK/LLREDION+LLR har linsen Lumalens Red Ionized som passar för halvklart väder (23% ljusgenomsläpp) samt extralinsen Lumalens Rose som passar för flatljus och molnigt väder (36% ljusgenomsläpp). Bågen/färgen SPLIT/LLSILION+LLF har linsen Lumalens Silver Ionized som passar för halvklart väder (20% ljusgenomsläpp) samt extralinsen Lumalens Flash Blue som passar för halvklart till molnigt väder (48% ljusgenomsläpp). Bågen/färgen WHITE/LLPINKION+LL har linsen Lumalens Pink Ionized som passar för flatljus och molnigt väder (54% ljusgenomsläpp) samt extralinsen Lumalens Dark Smoke som passar för klart väder (23% ljusgenomsläpp).

  • Goggles
  • Senior
  • Sfärisk lins med brett synfält
  • Dubbelt imskydd
  • LumaLens-teknik; kontrasthöjande lins
  • Armerad ventilation
  • Bekväm foam i tre lager med mikrofleecefoder
  • Enkelt linsbyte
  • Extralins medföljer
  Behöver du hjälp?
  Läs vår guide och lär dig välja rätt skidglasögon.

  Art. nummer: 291785103

  Vinterrea! DRAGON SPORT SNOWBOARD Goggles ALPINUTRUSTNING Goggles ALPINT Skidglasögon SNOWBOARDUTRUSTNING Goggles

 • Hitta i butik
  Produkten finns inte i butik just nu.
 • Recensioner
Märket Dragon gjorde sig först kända som skapare av innovativa och stilsäkra solglasögon, men expanderade snabbt in på marknaden för skidglasögon. Hela tiden har Dragons filosofi varit att utarbeta sina produkter i nära samarbete med åkare och ligga i den absoluta frontlinjen när det har gällt utvecklingen av både funktion och stil. Dragon var till exempel först med kantlösa goggles.