Discover - Mer läsningSå tar du hand om din cykel

En cykel behöver vårdas och underhållas för att rulla smidigt och säkert. Så innan du ger dig ut med cykeln i vårsolen kan det vara bra att ta en extra koll och eventuellt åtgärda det som behövs.

3 matfavoriter på utflykten

Gör utflykten ännu bättre med en mumsig matsäck nedpackad i väskan. Här kommer tre enkla favoriter som är perfekta att plocka fram när magen börjar kurra!

Fotbolls-EM 2020: Upplägg och kuriosa

Var och när spelades den allra första turneringen? Vilket land har tagit hem flest medaljer? Och vilken spelare har gjort flest mål under EM? Mattias Dahlström bjuder på spännande kuriosa och berättar hur det nya upplägget fungerar.

Världens första sport-bh: En resa i tiden

1977 föddes världens första sport-bh – följ med på en resa genom tiderna tillsammans med plagget som har kommit att bli en milstolpe för kvinnor.

Jullovsaktiviteter för hela familjen

Börjar barnen klättra på väggarna efter bara några dagars jullov? Ingen fara, här listar vi roliga aktiviteter runt om i landet som passar hela familjen.

Så väljer du rätt skidutrustning till barn

Vad ska man tänka på när man köper skidor till barn? Vi guidar dig rätt till både alpin- och  längdskidåkning.

Tio tips för en lyckad vinter-hike

Vandringssäsongen behöver inte vara över bara för att vi går mot kyligare väder. Vi delar med oss av våra bästa tips för vinter-hiken.

Mästerlig utemat med Henrik Orre

Att mat smakar bättre utomhus är något som stjärnkocken och cykelentusiasten Henrik Orre, även känd som Vélochef, verkligen bevisar i kokboken Outside is free. Här delar han med sig av sina bästa tips och recept för en mästerlig lunch under bar himmel.

Vandringsleder i vackra Sverige

Att vandra är inte bara en fantastisk upplevelse, det är även klimatsmart. Upptäck STF:s 12 vandringsleder - signaturleder - från norr till söder. Här är några utvalda guldkorn.

High five!
71
Till toppen