Part of Stadium Group
Happy deals: Nya oslagbara priser varje dag! Happy deals: Nya oslagbara priser varje dag! Shoppa

Vädersäker campingsemester

Planerat campingsemester i sommar? Den här checklistan hjälper dig med packningen som vädersäkrar semestern!

Plagg varma dagar
Packa ner svala och ventilerande kläder som är sköna att bära under varma dagar. Strandsköna plagg och badkläder för svalkande dopp är givna sommarfavoriter oavsett var du tillbringar din semester. Glöm inte solskyddsfaktor!


Plagg för kyligare dagar
Att hålla sig torr, varm och glad ligger till grund för en lyckad campingsemester. Kläder i fleece möjliggör semesterns aktiviteter och håller dessutom värmen under kyligare dagar.


Vind- och regntåligt
Packa också ett vindtåligt regnställ för dagar av blåst och sommarregn. Att använda vattentäta packpåsar håller även övriga kläder torra i väskan.


Bas med skor
Träningsskor, sandaler och gummistövlar utgör en bra sko-bas för semesterns alla tillfällen och väder.


Sov gott!
– Vankas det campingsemester i tält är ett skönt liggunderlag eller en luftmadrass och rejäl sovsäck A och O. Fördelen med sovsäck är dess komprimerade plats i packningen, vilket lämpar sig bra även för husvagnssemestern.

– Tänk också på att välja rätt sovsäck efter ditt resmål, material och komforttemperatur skiljer sig åt beroende av säsong.

Första hjälpen och andra nödvändigheter
– Du kommer tacka dig själv om du även packar tillbehör som ficklampa, första hjälpen-kit, solskyddsfaktor och myggmedel.

– Ett värdefullt tips är att ta med ett slitstarkt band eller snöre. Det kan komma väl till pass i många sammanhang, inte minst för att fästas mellan två träd och agera tvätt- eller torklina.
– Packa gärna även prylar för att säkra upp eventuella inomhusdagar. Högtalare för mobilen, härlig läsning, sällskapsspel och kortlek.