Part of Stadium Group
20% på hela juniorsortimentet! Gäller alla priser. 20% på hela juniorsortimentet! Gäller alla priser. Shoppa

Sommartips: Stand Up Paddleboard

Sugen på en ny vattenaktivitet? Prova på Stand Up Paddleboard i sommar!

Håll dig aktiv i sommar med en Stand Up Paddleboard under fötterna. Att paddla med en så kallad SUP går att göra på många olika sätt och är en fröjd för den som gillar vattenaktivitet och allt vad det innebär. Sporten har därmed kommit att bli en av de största vattensporterna i världen under de senaste åren.

Att paddla med en Stand Up Paddleboard, eller SUP som det också kallas, innebär att man står på en stor surfbräda och paddlar med en paddel. Att SUP-paddla är en härlig motionsform där man lär sig att koncentrera hela kroppen i och med det instabila underlaget. Väl på surfbrädan tränar man såväl styrka som balans i hela kroppen samtidigt som det ger ultimat magträning.

SUP

Goda motionseffekter i all ära, att SUP-paddla är också extremt kul! Använd brädan för lek, yoga-träning eller varför inte som fiskebåt? På stadium.se hittar du brädor från Kona och Coral som erbjuder såväl uppblåsbara som hårda paddle-brädor för alla typer av paddlare såsom nybörjare, fritidspaddlare, yoga-utövare, fiskeentusiaster och motionspaddlare. SUP:arna finns dessutom i en rad olika modeller anpassade för olika användningsområden så oavsett om är ute efter motion, sinnesro eller vattenlek finns en bräda som passar just dig.