SALE – upp till 60% rabatt på tusentals produkter! SALE – upp till 60% rabatt på tusentals produkter! Rött pris gäller.Till rean

Sneakers och träningsskor för skolstarten

Gör barnen redo för en aktiv höst med sneakers eller träningsskor på fötterna.

Hösten smyger sig på, och det är dags att se över barnens skogarderob! Skolstart, grusiga skolgårdar fyllda med lek och spel innebär nya skor i form av sneakers, fritidsskor eller träningsskor.

Ett par sneakers funkar perfekt för lättare aktiviteter, medan ett par träningsskor med stötdämpning är att föredra för gympapasset eller mer fartfyllda aktiviteter. Välj typ av barnsko efter användningsområde, men framförallt efter hur den sitter på foten - ta därför för vana att mäta barnens fötter inför varje ny säsong så att skon sitter helt perfekt.

För små skor kan ge obekväma skavsår och nageltrång, samtidigt som de kan vara jobbiga att ta av och på. Är skorna istället för stora kan de glappa i hälen vilket gör att man kan snubbla, få skoskav, eller tappar dem. Skulle man trots allt uppleva skon obekväm efter att ha använt den under en tid kan en ny innersula vara en bra idé.

På stadium.se hittar du sneakers och träningsskor för barn i alla åldrar. Och det bästa av allt – de är lika snygga som praktiska för dagar av lek och aktivitet. Klassiska, färgstarka eller mönstrade? Spana in ett urval nedan.

barnens sneakers
1. ADIDAS, J CF RACER TR
2. PUMA, J SUEDE PLATFORM SNAKE
3. NIKE, J COURT BOROUGH MID SE GS
4. VANS, J SK8-HI ZIP
5. ADIDAS, J RAPIDA RUN REFLX
6. CHAMPION, G ALPHA
7. PUMA, J REBEL MID MU
8. ADIDAS, J RAPIDA RUN