Part of Stadium Group
20% på hela juniorsortimentet! Gäller alla priser. 20% på hela juniorsortimentet! Gäller alla priser. Shoppa

Säsongens 10 hetaste snowboards

Ny säsong, ny snowboard? Vi har vaskat fram säsongens bästa och snyggaste brädor som passar för alla typer av åkning, vare sig du föredrar att traska uppför berget i jakten på puder eller hellre ägnar dig åt hopp och lek i parken.

Att välja rätt snowboard är inte alltid det enklaste då det finns en uppsjö av modeller på marknaden att välja mellan. För att göra valet enklare för dig har vi gjort ett urval av säsongens allra bästa brädor lämpade för den goda till avancerade åkaren som gillar tuffa tag och stora utmaningar. Ett urval som bjuder på både avancerad teknik och snygg design.

För mer ingående tips och råd gällande val av rätt bräda ta gärna del av vår guide: Så väljer du rätt snowboard.


5 utvalda brädor herr/unisex:


1. Nitro Team


Nitro Team har länge varit en uppskattad bräda av många åkare på grund av sin mångsidighet. Den erbjuder både bra glid och flex vilket passar den lekfulle åkaren. Samtidigt ger den även bra kraft i skarpa svängar vilket gör den perfekt för den som gillar att susa snabbt ner i pisten. Shape: Directional twin.
 Stance: Bak. Mått: 157, 159, 4 499 kr.

Köp nu
2. Lib Tech U Sk8 Banana BtxFör dig som gärna åker både i pist och park, men inte heller drar dig för att leta utmanande åkning utanför preparerade pister, är Sk8 Banana BTX ett utmärkt val av bräda. Lib techs egna rockersystem ”Original Banana” (camber/rocker/camber) gör att du enkelt rör dig mellan olika typer av åkning. Shape: Twin. Stance: Center. Mått: 295/255/295 mm (156 cm), 4 999 kr.

Köp nu3. Jones Snowboard U Snb HovercraftEn bräda som påminner om en snygg surfingbräda till formen men även när det gäller känslan i åkningen. Hovercraft är en allsidig bräda med unik form som ger dig samma härliga snökänsla både vid djupa svängar i löst puder, skare och i hårda pister. Shape: Directional.
 Stance: Bak. Mått: 305/260/293 mm (156 cm), 5 299 kr.

Köp nu
4. Burton M Flight Attendant SplitSplitboarden Flight Attendant Split är det perfekta valet för den mer avancerade åkaren som inte räds en tuff promenad med stighudar för att hitta det där perfekta åket. Burtons smarta bindningssytem The Channel gör det möjligt att ställa in stancen efter just dina personliga preferenser och önskemål. Med de förmonterade fästena för bindningarna går det även snabbt och smidigt att växla mellan hiking- och åkläge. Shape: Directional. Stance: Justerbar. Mått: 306/256/296 (163 cm), 7 999 kr.

Köp nu5. Burton Deep Thinker 18Pålitlig och lättsvängd bräda för den som ser hela berget som tänkbar lekplats. Utrustad med Directional Camber-profil ger den ett skönt flow för åkaren som föredrar lössnö men erbjuder lika mycket precision och stabilitet i nypistad manchester. Utrustad med Frostbite-kanter som greppar även hårda underlag funkar denna bräda utmärkt även i slutet av dagen när backarna är hårda och uppkörda. Även denna bräda är utrustad med Burtons smidiga binding The Channel. 
Shape: Directional. 
Stance: Bak. Mått: ca 292/252/299 mm (157 cm), 5 999 kr.

Köp nu5 utvalda brädor dam:

1. Burton Yeasayer Fv 18Snygg bräda för den lekfulla åkaren som kanske helst håller sig utanför de pistade backarna – med andra ord en perfekt bräda för freeridern. En av Burtons populäraste brädor i Flying- V-modell utrustad med Squeezebox vilket gör detta till en mångsidig, lättmanövrerad och stabil vän i vinter. Även denna bräda är försedd med bindningssystemet The Channel för enkel justering av stancen. Den har också Frostbite-kanter för överlägset kantgrepp på hårdare underlag. Shape: Twin. Stance: Centrerad.
Mått: ca 286/244/286 mm (148 cm), 4 599 kr.

Köp nu

2. Burton W Rewind


En bräda med symmetrisk Twin-form och mjukare kärna för den som helst hänger i parken och ägnar sig åt hopp och lek. Rewind erbjuder lätt och energifylld åkning med mycket pop, precision och respons. Shape: Twin. Stance: Centrerad. Mått: 279/240/279 mm (146 cm), 4 499 kr.

Köp nu3. Nitro W Drop


Drop är en allsidig, lekfull och responsiv bräda för den medelgoda till avancerade åkaren. Tack vare Nitros uppfinning Power Pods erbjuder den ett kontrollerat skär även när underlaget är väldigt hårt. Park, puder, pist – denna all-mountain snowboard fixar det mesta och erbjuder rolig åkning och full respons vid höga hastigheter. Shape: Directional. Stance: Bak. Mått: 285/239/284 mm (149 cm), 3 999 kr.

Köp nu

4. Burton M Flight Attendant Split
Splitboarden Flight Attendant Split är det perfekta valet för den mer avancerade åkaren som inte räds en tuff promenad med stighudar för att hitta det där perfekta åket. Burtons smarta bindningssytem The Channel gör det enkelt att ställa in stancen efter just dina personliga preferenser och önskemål. De förmonterade fästena för bindningarna gör det även enkelt att växla mellan hiking- och åkläge. Shape: Directional. Stance: Justerbar.
Mått: 306/256/296 (163 cm), 7 999 kr.

Köp nu

5. Jones Snowboards W Snb Dream Catcher


Designad med freeride-nos och freestyle-tail passar denna bräda att användas både i skogen, pisten eller parken. Lite mjukare bräda, men även snabb då den är försedd med Sintered 7000-belag som är förvallat med naturlig Wend-valla.
 Shape: Directional. Stance: Bak. Mått: 281/240/281 mm (148 cm), 4 499 kr.

Köp nu