Rean är påfylld – ännu fler produkter i butik och online! Rean är påfylld – ännu fler produkter i butik och online!Till rean

Ryggsäckar och gympapåsar till skolan

Metalliskt, mönstrat och fina detaljer. Säsongens ryggsäckar och gympapåsar är både trendiga och praktiska!
Höstterminen är i full gång – inspireras av höstens fina och praktiska skolväskor. Säsongens ryggsäckar och gympapåsar finns i såväl klara som dova färger, blänkande metaller, med lekfulla mönster och stora logos. 

Ryggsäckarnas slitstarka material, vissa även vattenavvisande, gör dem tåliga för väder, vind och flitigt användande. De flesta av väskorna är dessutom rustade med praktiska ytter- och innerfack som underlättar packningen. Vissa väskor har dessutom ett vadderat fack som skyddar och ger plats för en laptop eller surfplatta, vilket passar perfekt för de äldre skolbarnen! 

3 tips som gör ryggsäcken bekväm att bära:
  1. Justera axelbanden så väskans nedre del inte når längre ner än ländryggen. 
  2. Bär väskans axelband på bägge axlar för jämn (och mer bekväm) belastning. Annars blir belastningen ensidig, vilket är mindre bra för barnets växande kropp.
  3. Töm väskan varje kväll och packa om den på morgonen. På så vis får barnet endast med sig det nödvändigaste och slipper bära på en onödigt tung väska.
På stadium.se hittar du ryggsäckar anpassade för såväl stora som små barn, skola som utflykt. Spana in ett urval nedan.