Beställ senast 18/12 för garanterad leverans före jul Beställ senast 18/12 för garanterad leverans före jul

Nike: Löparskor i OS-färger

Nike har tagit fram en limiterad OS-kollektion med skor till tävlingarna i Rio 2016. Här är historien bakom Nike Volt+ Colorway Collection – Unlimited Unleashed!
Alla som bänkat sig framför OS i Rio på tv har nog inte missat att Nikes atleter har burit dem. Nike Volt+ Colorway Collection, skorna som ser ut som en rosagul skimrande svans bakom löparna på den blå löparbanan i Rio.

OS-färgerna 2016
Varför neongul och rosa? Inspirationen är hämtad från tropiska regnskogar, exotiska fåglar klädda i skarpt färgad fjäderdräkt, och skalbaggar med futuristiskt skimrande skal i olika nyanser. Färger som är iögonfallande, som tar stor uppmärksamhet. 

Han föll, han reste sig, han vann
Något av det häftigaste medaljlopp som Nike Volt+ rosagula löparskor fick vara med om under OS i Rio 2016 är kanske finalen på 10.000 meter. Brittiska löparen Mo Farah är känd för sina slutspurter (och vinster). Han lägger sig helst längst bak i klungan under några kilometer, och har det – som kommentatorerna beskriver – "bekvämt". För att sen arbeta sig framåt och allt som oftast vinna. Under OS i Rio föll Mo Farah efter cirka 4 kilometer. Trots att han ramlade tog han guldmedalj. Han reste sig, fullföljde loppet och vann. Stort.

Nike Volt+ hos Stadium
Hos Stadium finns Nikes limiterade skor i OS-färgerna som löpar- och fotbollsskor. Hinner du inte köpa ett par rosagula Nikes innan kollektionen tar slut finns skorna i originalfärgerna året om. För både dam och herr.