Hitta väskan för din träningsform

Behöver du stort förvaringsutrymme, invändiga fack eller tillhörande fäste för yogamattan? Här följer tips och inspiration för att hitta rätt träningsväska (eller väskor) efter ditt behov.

Olika sporter och träningsformer innebär att mängden utrustning skiljer sig åt. Det finns ett stort utbud av träningsväskor som möter alla typer av behov. Den rymmande för boxningshandskarna eller den lite mindre för gymkläderna. Bortsett från alla praktiska aspekter är träningsväskan också en snygg accessoar att bära med sig.

Är du eller ditt barn en lagspelare som ofta är iväg på cuper eller träningsläger? Tänk på att en träningsväska i slitstarkt och vattenavvisande material möjliggör användning vid alla utomhusaktiviteter, i ur som skur.

Till en ultimat träningsväska hör också smarta detaljer som underlättar din aktivitet och vardag. Såsom invändiga förvaringsfack för värdesaker eller avskild del för svettiga träningsskor. En vadderad och avtagbar axelrem i kombination med bärhandtag ger både komfort och variation. Ett praktiskt sidofack på utsidan gör vattenflaskan lättåtkomlig. Fundera på vilka detaljer som är viktiga för din sport och välj rätt träningsväska därefter.


Stadiums sortiment av träningsväskor, -bags och -påsar hittar du här.