Black Week! 25% rabatt för alla

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 28/11 2021. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, dock ej på cyklar, SUP, elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-11-28

Black Week! 25% rabatt för alla Villkor

Nike släpper Renew Pack

Nike satsar på svarta skor ännu en gång. Inför säsongsstarten i Europa lanseras Renew Pack som innehåller helt nya uppgraderingar av Tiempo och Phantom GT.


Nike är tillbaka med en stilren kollektion som går helt i svart. I februari släpptes Black x Prism och inför ligastarten i Europa lanseras Renew Pack där alla fyra skomodeller går i samma ton.En nyhet i den senaste kollektionen från Nike är att två skomodeller har uppgraderats. Några mindre justeringar har gjorts på Phantom GT, men framförallt har Tiempo Legend fått en helt ny design. Det är en av de lättaste Tiempo-skorna någonsin där överdelen är förbättrad samt att sulan med dobbsystemet gjorts om.Renew Pack innehåller också Mercurial Vapor och Mercurial Superfly som har samma design som i tidigare släpp.Genomgående för den senaste kollektionen är att alla skor har en svart basfärg – det som sticker ut är den blåa färgen som tar stor plats runt Nike-swooshen, men det finns också inslag av grått.Renew Pack från Nike finns att köpa på Stadium från och med 15 juli.