Black Week! 25% rabatt för alla

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 28/11 2021. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, dock ej på cyklar, SUP, elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-11-28

Black Week! 25% rabatt för alla Villkor

Nike släpper Motivation Pack


Är du redo för en ny säsong? Inför ligastarten i Europa lanserar Nike den färgstarka kollektionen Motivation Pack där Mercurial Vapor och Superfly, Phantom GT och Tiempo Legend fått en ny stil.


Inför en ny säsong är förväntningarna alltid höga och vad passar då bättre än ett par nya skor för att känna sig i form och redo? Med den känslan lanserar Nike ett Motivation Pack inför ligastarten i Europa. I denna samlingen har Mercurial, Phantom GT och Tiempo Legend fått en uppgraderad färgsättning.

I den senaste kollektionen har Mercurial Vapor och Superfly fått en neongrön basfärg med röda inslag runt swooshen och på insidan som ger en blinkande känsla. Utöver detta har Vapor och Superfly även små detaljer i svart för att göra skon ännu mer framträdande.I somras gjordes några mindre justeringar och uppgraderingar på Phantom GT, skomodellen som passar utmärkt för de tekniska spelarna som vill maximera sin precision och bollkontroll. Till det här släppet har Phantom GT fått en vit basfärg med stora detaljer i rött. Kring hälpartiet tar även den neongröna färgen plats.Den största uppgraderingen och förändringen har gjorts på Tiempo Legend. Den klassiska skomodellen är sedan i somras lättare än någonsin och den nya designen gör att överdelen är förbättrad samt att sulan med dobbsystemet gjorts om. I Motivation Pack har Tiempo Legend fått ett liknande utseende som Phantom GT. Men den största skillnaden är att skon är uppdelad i två zoner där huvudfärgen är vit och hälpartiet går i rött. Till sist är Nike-swooshen färgad i neongrönt.Motivation Pack från Nike finns att köpa nu på Stadium!