Hetaste nyheterna för säsongen 2023!

Shoppa per kategori

Se all fotboll här

Fler artiklar

Damlandslagets bortatröja i VM 2023

I sommar ska damlandslaget kämpa om nya medaljer i Australien och Nya Zeeland. Nu har adidas presenterat bortatröjan som landslaget kommer att bära i VM – med en design som hämtar inspiration från naturen i vårt land.  

Caroline Seger x Brilliance Pack

Tillsammans med lagkamraterna i FC Rosengård hyllar Caroline Seger damfotbollens framfart med Brilliance Pack från Puma. Den senaste kollektionen med specifika passformar för damer finns att köpa nu på Stadium!

Puma hyllar damerna med Brilliance Pack

Puma hyllar damfotbollen och lyfter fram nästa generation av unga spelare genom att lansera Brilliance Pack – en kollektion med kvinnliga passformar för FUTURE, ULTRA och KING.

Puma King är tillbaka!

Puma King gör comeback i fotbollsvärlden. Den legendariska skomodellen från Puma har fått en helt ny design men precis som förr är komforten högst prioriterad.  

Messi firas med ny X Speedportal

Efter VM-guldet med Argentina hyllas Lionel Messi med en specialdesignad sko från adidas. Det ikoniska tröjnumret 10 och att Messi fyller 35 år har gett skon det passande namnet L10NEL M35SI.

AIK debuterade i Stockholm Edition

AIK:s cuptröja Stockholm Edition har fått stort genomslag i världen. Stadium Football var med behind the scenes när tröjan användes för första gången mot Västerås SK i Svenska Cupen.  

BK Häcken visar upp Supercharge Pack

BK Häcken är redo för säsongen 2023 med Supercharge Pack från Puma. Den senaste kollektionen som innehåller Future Ultimate och Ultra Ultimate används av profiler som Jennifer Falk, Filippa Curmark, Josefine Rybrink och Hanna Wijk.  

Own Your Football – årets första släpp från adidas

adidas inleder året starkt med att lansera den nya kollektionen Own Your Football. En av de stora nyheterna i släppet är nästa generation Predator Accuracy.

adidas presenterar matchbollen för VM 2023

Med blickar mot sommarens stora mästerskap släpper adidas den officiella matchbollen för VM 2023. Bollen som fått namnet OCEAUNZ har inspirerats av naturen i värdnationerna Australien och Nya Zeeland.  

High five!
136