Exklusivt: Dejan Kulusevski

Se all fotboll här

Fler artiklar

Vråkboll – korplaget med stil

I utkanten av Stockholm spelar tjejerna som siktar på att bli Sveriges kändaste korplag. Stadium Football har besökt Vråkboll – laget som följer sin egen väg.

Faster Football med Future Z och Ultra

Puma släpper Faster Football Pack som innehåller nästa generation av Future Z och Ultra. Den senaste kollektionen frontas av Sveriges storstjärna Fridolina Rolfö och finns att köpa nu på Stadium!

Back to Sport med Bromma Girls

Bromma Girls är tillbaka. Nike och Stadium hyllar tjejerna i BP med kampanjen Back to Sport där spelarna delar med sig av vad gemenskapen betyder för dem och frontar de senaste kollektionerna inom Sportswear, Training och Football.

Halvtid i allsvenskan

Halva säsongen är färdigspelad. Nu börjar kampen om SM-guldet för toppklubbarna och ångestmatcher för de som slåss för att undvika nedflyttning. Stadium Football sammanfattar första delen av allsvenskan och blickar fram emot en spännande fotbollshöst.

Allt inför Premier League

Världens största liga är tillbaka! I Premier League ska flera storklubbar utmana Manchester City om den engelska ligatiteln. Här är en genomgång av alla lag inför säsongen 2021/22.

Nike släpper Motivation Pack

Är du redo för en ny säsong? Inför ligastarten i Europa lanserar Nike den färgstarka kollektionen Motivation Pack där Mercurial Vapor och Superfly, Phantom GT och Tiempo Legend fått en ny stil.

adidas lanserar X Speedflow

Inför ligastarten i Europa kommer adidas med en stor nyhet. Nu lanseras X Speedflow – en helt ny sko som tar snabbheten till nästa nivå. I den senaste kollektionen Meteorite Pack har även Predator och Copa fått en ny design.

Nike släpper Renew Pack

Nike satsar på svarta skor ännu en gång. Inför säsongsstarten i Europa lanseras Renew Pack som innehåller helt nya uppgraderingar av Tiempo och Phantom GT.

Exklusiv intervju med Mikael Lustig

Stadium Football har snackat med Mikael Lustig om förväntningarna på EM och vad som talar för att vi får uppleva en ny mästerskapssommar där Sverige utmanar de största nationerna.

High five!
57