På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Vårnyheter – spana in säsongens jackor

Våren kan bjuda på både sol, vind, regn och snö. Uppdatera garderoben med en stilsäker jacka. Spana in säsongens vårjackor som garanterat kommer hålla dig varm i vår!

Vårväder är underbart – men kan vara oförutsägbart. Se till att du är rätt rustad för vårvindar, regn och sol. Vi har jackor för alla stilar och väder. Vadderat, skalmaterial eller casual? Välj en vårjacka som passar just dig.

Nedan hittar du ett urval av härliga vårjackor i olika färger, material och former.

Dam

Härliga parkas

Klassisk vårjacka i längre modell som är helt rätt både inne i stan som ute i naturen. Välj en lite varmare så slipper du oroa dig för att frysa eller välj en tunn som du kan köra flera lager under kyligare dagar.

Vindsäkra jackor

Blåsigt väder? Då är vindjackan din bästa vän. I vårt sortiment hittar du flera olika modeller, material och färger. Svart, färgblock eller mönstrat – välj en som lyfter din stil!

Värmande jackor

De senaste åren har dunjackan seglat upp som en favorit hos många även när det temperaturen börjar stiga. Den tunna dunjackan hittar du i flera modeller och färger.

Herr

Vindtåliga jackor

Låt inte vårens vindar kyla ner dig. I sortimentet hittar vi många härliga vindjackor som bland annat den vändbara bomberjackan från Nike och vi ser även lite större loggor på vårens jackor som på Helly Hansen M Amaze.

Trygg vårjacka

En tunnare dunjacka är ett bra alternativ när vinterjackan blivit för varm, men det fortfarande är lite för kallt för att ta på den tunna jackan. I vår ser vi den i olika modeller både med och utan luva.