20% rabatt på alpint, snowboard och längd

*Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 17/1 2021. Erbjudandet gäller på ordinarie- och paketpriser, dock ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-01-17

20% rabatt på alpint, snowboard och längd Villkor

TREND: Höstens mode 2016

Höstens mode 2016 går i rutor, grafiska mönster och färgranna plagg i lila, vinrött och rött!

Rutor, former, linjer och mönster. Stort, smått, färgstarkt eller diskret. De stora modehusen har visat vad som trendar och sportmodet är inget undantag. Modet i höst bokstavligen svallar över av rutor, mönster och violetta nyanser – både i skarpa toner och djup burgundy.

Mixmatcha gärna olika mönster och färger för att vara på den trendsäkra sidan. Färgklickar som är både trendiga och uppskattade i höstmörkret är lila och vinrött. De är dessutom fina accentfärger och enkla att matcha med basplagg. Satsa på sportplagg i lila och vinröda toner eller med färgade detaljer. För den trendriktige matchas lila med rött!