På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-*

På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Lundhags: Nytt märke på stadium.se

Allt började med en bekväm friluftskänga tillverkad i Jämtland. I dag är Lundhags märket med både friluftskläder och -skor som blivit världskänt för dess komfort, kvalitet och funktion. Finns nu på stadium.se.

Det ska vara roligt att vara utomhus och upptäcka vår vackra natur. Det tycker Lundhags vars styrka är förmågan att göra funktionella friluftskängor och -kläder av hög kvalitet i klassisk nordisk design. Men hur började det?

Lundhags

Året var 1932 när Jonas Lundhag började tillverka friluftskängor i de Jämtländska fjällen. Han såg behovet av kängor som håller länge, klarar av rejäla vandringar och fungerar året runt. De ikoniska Lundhagskängorna har fortsatt utvecklas och med tiden har Lundhags utökat sitt sortiment med friluftskläder. Även där med samma grundstenar: kvalitet, hållbarhet och funktion.

Lundhags

Vad som även kännetecknar Lundhags är skalprincipen. Deras friluftskängor är ofodrade vilket gör att du själv kan reglera temperaturen med hjälp av strumpor eller sockor. Det gör även att kängorna torkar väldigt snabbt och ”Lundhagsvandraren” vandrar med torra fötter. Friluftskläderna kallas för hybrider av Lundhags själva. Med ett lager-på-lager-tänk där varje plagg har olika funktion kan vandraren enkelt skapa ultimata plagg efter behov.

Det finns inga dåliga väder, helt enkelt. Nu hittar du Lundhags på stadium.se.


Lundhags sortiment på stadium.se hittar du här.