Black week på Stadium – upp till 60% rabatt på utvalda produkter Shoppa

Fixa sommarstilen

Har du svårt att välja vad du ska ha på dig till sommarens olika tillfällen? Här är tips på plagg för både strandhäng och dagar på stan'.

Stranden
Sommaren spenderas med sand mellan tårna och sköna brisar från havet i ansiktet. Låt dina plagg avspegla känslan. Strandmodet i sommar är färgglatt med mycket mönster. Trendiga badbyxor och stilsäkra tunikor gör att dagarna på stranden blir extra härliga.


Våga experimentera! Mixa bikiniöverdelar med olika underdelar i blandade färger och snitt för att hitta din egna stil. Se till att ha på dig det du känner dig bekväm i. Känner du dig snygg du kommer att stråla starkare än solen i sommar. Det snyggaste strandmodet är ändå ett stort leende.

Staden
Ta dig an sommaren i city med en skön och trendig stil. Det är street style som är på tapeten. Vi ser många tuffa t-shirts med tryck och färg, som är perfekta att matcha med ett par snygga sneakers.


Tänk på att solen steker minst lika mycket inne i stan som på stranden. Den trendmedvetna ser till att bära något snyggt på huvudet för att skydda sig mot starka strålar. En keps och ett par solbrillor – voilà, din look är komplett!