Just nu! Få 100 kr rabatt för varje 500 kr du handlar för

Erbjudandet gäller på alla priser! Rabatten gäller inte på produkter som ingår i vårat föreningssortiment eller produkter som skickas direkt från våra Partners.

Just nu! Få 100 kr rabatt för varje 500 kr du handlar för Villkor

Snabbhet är inte vad du tror. Det handlar inte bara om att springa fortare och prestera. Det tillhör inte eliten eller de alla snabbaste. Snabbhet är personligt. Det spelar ingen roll vem du är eller hur snabbt du springer nu, alla har ett eget ”Faster than”. Möjligheten i att bli snabbare än du var tidigare.

Och det är bara du som bestämmer vad ditt eget Faster than är. Kanske är det att vara lite snabbare än kompisen i löparspåret, snabbare än bussen – eller så handlar det om att du vill vara snabbare än vad du var igår.

Oavsett vad det är för dig, så handlar det om inställningen att du vill bli snabbare än tidigare. Det är ett mindset, en vägran att backa tillbaka att stå still. När alla andra är klara så pågår ditt Faster than, du fortsätter att träna, forsätter att nå nästa nivå.

Det är det bästa med snabbhet som inte står fast i det förflutna eller tittar tillbaka utan ser alltid framåt. Hitta ditt sätt att bli en version av dig själv som är snabbare än du trodde var möjligt.

Vad är ditt Faster than?

Se filmerna med Johanna och Mohammad och se vad deras Faster than är.Mohammad Reza

Mohammad Reza lämnade Iran för att komma till Sverige år 2016 för att följa sin dröm och satsa på löpning på elitnivå i Sverige. Han är idag en svensk-iransk friidrottare, främst aktiv inom medel/långdistans- och terränglöpning. Mohammad vann SM-guld i terränglöpning år 2019 och är nu ett nytt stjärnskott på den svenska löparhimlen.

Läs vår intervju med Mohammad RezaJohanna Bäcklund

Småbarnsmamman Johanna Bäcklund från Åland är maratonlöpare på elitnivå. Hon har vunnit silver på SM år 2019 och representerade Sverige på VM i Doha 2019. Hon är även projektansvarig för Runacademy och idrottslärare i grunden. Johanna imponerade på hela löparcommunityt då hon på några få år tog sig från fritidsmotionär till elitlöpare, samtidigt som hon under tiden även blivit mamma till två söner.

Läs vår intervju med Johanna