Passa på! 20% på ryggsäckar och väskor

*Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 25/9 2021. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-09-25

Passa på! 20% på ryggsäckar och väskor Villkor

BrommaGirls firades på Grimsta

Fler artiklar

Haalands galna målfacit

En maskin som inte kan sluta göra mål. Erling Braut Halaand har haft en galen form sedan han kom till Borussia Dortmund. Med en enorm fysik siktar den norska supertalangen på att bli världens bästa anfallare.

BrommaGirls firades på Grimsta

Nike och Stadium fortsätter att stå bakom BrommaGirls i kampen om jämställdhet. I början av september firades alla dam- och flickspelare i BP med en dag på Grimsta IP som var full av överraskningar – och innehöll allt från fotbollsutmaningar till specialdesignad utrustning.

Champions League är tillbaka!

Gör dig redo för en ny Champions League-säsong där Europas giganter gör upp om den hett eftertraktade pokalen. Stadium Football ger dig allt inför höstens matcher – här är en genomgång på alla grupper och lag.

"Ronaldo har kommit tillbaka för att vinna"

Cristiano Ronaldo är tillbaka i Manchester United. Tolv år efter att han lämnade Old Trafford har superstjärnan återvänt och det har fått stadens röda del att koka av lycka. Blir han den sista pusselbiten för att United ska vinna ligan för första gången sedan 2013?

Vråkboll – korplaget med stil

I utkanten av Stockholm spelar tjejerna som siktar på att bli Sveriges kändaste korplag. Stadium Football har besökt Vråkboll – laget som följer sin egen väg.

Faster Football med Future Z och Ultra

Puma släpper Faster Football Pack som innehåller nästa generation av Future Z och Ultra. Den senaste kollektionen frontas av Sveriges storstjärna Fridolina Rolfö och finns att köpa nu på Stadium!

Back to Sport med Bromma Girls

Bromma Girls är tillbaka. Nike och Stadium hyllar tjejerna i BP med kampanjen Back to Sport där spelarna delar med sig av vad gemenskapen betyder för dem och frontar de senaste kollektionerna inom Sportswear, Training och Football.

Halvtid i allsvenskan

Halva säsongen är färdigspelad. Nu börjar kampen om SM-guldet för toppklubbarna och ångestmatcher för de som slåss för att undvika nedflyttning. Stadium Football sammanfattar första delen av allsvenskan och blickar fram emot en spännande fotbollshöst.

Allt inför Premier League

Världens största liga är tillbaka! I Premier League ska flera storklubbar utmana Manchester City om den engelska ligatiteln. Här är en genomgång av alla lag inför säsongen 2021/22.

High five!
52