Sommarrea! Upp till 60% på mängder av varor

Sommarrea! Upp till 60% på mängder av varor Shoppa

EM 2021

EM 2021 i fotboll för herrar blir en riktig Europafest. Oavsett var du ska följa EM 2021 - på läktaren, hemma eller på lokal - så kan du bli väl förberedd på alla plan. Här samlar vi nämligen både aktuella artiklar och nyheter om fotbolls-EM, men också allting som du behöver för att bli rätt supporterstylad. Du kan till exempel skaffa en snygg landslagströja med eller utan ditt namn i tryck, och det gäller oavsett vilket eller vilka landslag som ligger dig varmast om hjärtat. Så häng på och starta uppladdningen inför EM 2021 här på Stadium.se!

Exklusiv intervju med Mikael Lustig

Allt till fotbollsfesten hittar du i vår supportershop

Fler EM-artiklar

Ronaldo slog målrekordet

Inför turneringen stod han på lika många mål som Michel Platini. Efter två mål mot Ungern är Cristiano Ronaldo nu ensam skyttekung i EM-historien.

Bellingham yngst genom tiderna

När England besegrade Kroatien med 1–0 på Wembley skrev Jude Bellingham historia när han blev den förste 17-åringen att debutera i ett EM. Det är bara ett av flera rekord som supertalangen har slagit sedan han slog igenom i Birmingham City.

Nordiskt EM-derby

I första omgången av EM spelas det första nordiska derbyt i ett mästerskap på 15 år. Räkna med att många blickar kommer att riktas mot Parken i Köpenhamn där Danmark tar emot Finland som gör sin allra första mästerskapsmatch.

Jonas Eriksson inför EM

Han avslutade en framgångsrik domarkarriär inför VM 2018 och är numera tv-expert. I en stor intervju berättar Jonas Eriksson om känslorna inför EM, hur det är att döma Cristiano Ronaldo och hur VAR ska bli mer effektivt.

Stor intervju med Rasmus Schüller

Efter debuten i landslaget har det tagit åtta år för Rasmus Schüller att få uppleva ett stort mästerskap med Finland. För Stadium Football berättar han om den långa resan med landslaget som nu kliver in i ett historiskt EM-slutspel.

Exklusiv intervju med Mikael Lustig

Stadium Football har snackat med Mikael Lustig om förväntningarna på EM och vad som talar för att vi får uppleva en ny mästerskapssommar där Sverige utmanar de största nationerna.

10 största EM-ikonerna

Sedan den första EM-turneringen 1960 har mängder av profiler briljerat och lett sina landslag till framgång. Stadium har tagit ut de tio största EM-ikonerna där en fransk rekordhållare är nummer ett.

EM 2021 – det historiska mästerskapet

Det mest efterlängtade mästerskapet genom tiderna? I ett år har vi väntat på att EM ska dra igång och nu är vi framme vid sommarens historiska fotbollsfest. I elva olika städer kommer 24 nationer att göra upp om EM-guldet.

EM-guiden: Grupp A

Efter att ha missat VM 2018 är Italien tillbaka för att utmana om medaljerna. På Olympiastadion i Rom kommer Roberto Mancinis gäng att ställas mot Turkiet, Schweiz och Wales. Här är en genomgång av EM:s första grupp.

High five!
14
Till toppen