Nu pågår Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 1/11 2021 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2021-11-01

Nu pågår Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem Villkor

wonder white / black

wonder white / black

ADIDAS essentials polar fleece giant logo sweatshirt (gender neutral)

579:-

wonder white / black

wonder white / black

*Skickas av Adidas, exkluderad från rabatter & erbjudanden. Köpvillkor
Fri hemleverans
6-7 helgfria dagars leverans
60 dagars öppet köp
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Låt din passion för sport synas i din look. Den här sweatshirten har ett stort adidas Badge of Sport mitt på bröstet. Den bekväma, lediga passformen ger rörelsefrihet. Förvara dina saker i sidofickorna, så att du får händerna fria. Sweatshirten är designad med UNITEFIT, adidas tekniska passformssystem skapat med data från en rad olika kroppar för ett spektrum av storlekar, kön och former. Den här produkten är gjord i återvunnet material som en del av vår ambition att sätta stopp för plastavfallet.

  100% återvunnen polyester

  Stadiums hållbarhetsmärkning

  Den här produkten har gjort sig förtjänt av Stadium Hjärtat, en hållbarhetsmärkning som ställer krav på produktens material och tillverkningsprocess. Produkter som lever upp till våra hållbarhetskrav behöver uppnå ett eller flera av följande kriterier: bestå av minst 50% återvunnet material, hållbar bomull eller cellulosamaterial, eller till 50% ha använt vatten- och energibesparande infärgningsmetoder.

  • Användare: herr
  Storleksguide

  Art. nummer: 362947102

 • Hitta produkten i butik
  Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
 • Recensioner
579:-

Komplettera med

Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från ADIDAS