Future DNA i fokus när Puma lanserar Supercharge Pack

Kliv in i framtiden med Neymar Jr och Fridolina Rolfö. Puma har laddat för en ny säsong med Supercharge Pack som innehåller helt nya modeller för FUTURE och ULTRA. Här kan du läsa mer om de senaste uppgraderingarna från Puma!

Puma kommer ständigt med nya innovationer och inför säsongen 2023 lanseras kollektionen Supercharge Pack som innehåller en stor nyhet. Puma har utvecklat nästa generation av Future och Ultra som förändrats både när det gäller design och funktionalitet.Neymar Jr var först med att använda Future Ultimate DNA som utvecklats både när det gäller passform och prestanda för att spelfördelare som honom ska kunna dominera mot försvararna. Den nya modellen gör entré i en glimrande blå färg med orangea inslag som formar ett DNA-mönster runt skon. Framöver kommer Future Ultimate DNA även att användas av andra stjärnor som James Maddison, Sara Björk Gunnarsdottir och Julia Grosso.Överdelen består av 20 procent återvunnet material och för första gången används PWRPRINT (som redan finns på Ultra-modellen) för Future DNA. PWRPRINT är en teknologi från Puma som ger en perfekt lockdown och gör att skon sitter tajt mot foten samtidigt som det inte begränsar spelarens rörlighet. Lägg därtill en nykonstruerad överdel av FUZIOFIT360 som gör att foten anpassar sig och får en ännu bättre passform än tidigare modeller från Puma.

En bra touch och kontroll över bollen är en av de viktigaste egenskaperna för att kunna dribbla, skjuta och styra spelet. För att maximera detta har Future Ultimate DNA fått en 3D-textur placerat på ovandelen av skon för att förbättra greppet. En annan uppgradering är yttersulan och dobbarna som ger ökad kraft och smidighet när man skiftar riktning och tempo.När det gäller ULTRA har Pumas lättaste sko spetsats till ytterligare när det gäller speed och explosivitet. Den nya modellen har fått en orange basfärg och kommer att användas av Fridolina Rolfö. Den svenska storstjärnan har tidigare använt Future-modellen, men under den senaste tiden har anfallaren skiftat till Ultra Ultimate som även bärs av stjärnor som Mempis Depay, Antony, Kingsley Coman och Cristiana Girelli.Ultra har en superlätt överdel som vävts ihop med den nykonstruerade yttersulan för att man ska lyckas uppnå maximal hastighet. Dessa egenskaperna förstärks också med PWRPRINT-teknologin som ger bästa möjliga passform och stabilitet.

Precis som med Future har även yttersulan fått en ny design för att öka snabbheten – SPEEDPLATE har resulterat i en mer explosiv sula och är ännu mer flexibel vid tårna.

Supercharge Pack med FUTURE och ULTRA finns att köpa nu på Stadium!
Gräs/Konstgräs
377996101101 PUMA FUTURE ULTIMATE FG/AG  Standard Small1x1
2 499:- 1 999:-
Gräs/Konstgräs
378045101101 PUMA ULTRA MATCH FG/AG  Standard Small1x1
-25% vid köp för minst 499kr
949:- 711,75
Gräs/Konstgräs - Women's Fit
378049101112 PUMA ULTRA ULTIMATE FG/AG Wn s  Standard Small1x1