Skolstartspaket: 3 för 2 på SOC!Skolstartspaket: 3 för 2 på utvalt SOC. Få den billigaste produkten på köpet.Till erbjudandet

Livet är roligare när det rör på sig.
Vi har bestämt oss. Alla ska ha råd med ett aktivt liv. Därför erbjuder vi alltid riktigt bra priser på allt från barnkläder till cyklar. Det är allt inom sport och sportmode, toppat med rätt funktioner, bra kvalitet och den senaste designen. Så att du alltid får mest för pengarna hos oss. I varje prisklass.

Öppet dygnet runt
På stadium.se, vår välfyllda sportbutik på nätet, kan du handla dygnet runt när det passar dig. Vårt onlinesortiment är dessutom ännu bredare än det som finns i våra butiker. I populära kategorier som sneakers, löparskor, golf och träningskläder har vi en mängd olika modeller, för att du som kund ska ha ännu mer att välja mellan. Köp online i en butik som aldrig stänger!

Sommartrender 
Låt dig inspireras av de senaste trenderna för sommaren 2017 och shoppa inför stranden, staden eller uteliv i skog och mark. Botanisera bland vårt breda utbud av badkläder, såsom en snygg bikini eller de senaste badshortsen. Hitta heta och trendiga sommarskor som du kombinerar med fina och svala kläder för varma dagar eller en regnjacka för att vara snygg även när det regnar. Hos oss hittar du även all utrustning inför vandring, camping och friluftsliv som lätta sovsäckar, tekniska ryggsäckar och tält i olika storlekar.

Välkommen till en sportbutik i toppform!