Hitta din närmaste Stadiumbutik

Visa alla Stadiumbutiker

Livet är roligare när det rör på sig.
Vi har bestämt oss. Alla ska ha råd med ett aktivt liv. Därför erbjuder vi alltid riktigt bra priser på skor, kläder och allt annat inom sport och sportmode, toppat med rätt funktioner, bra kvalitet och den senaste designen. Så att du alltid får mest för pengarna hos oss. I varje prisklass.

Öppet dygnet runt
På stadium.se, vår välfyllda sportbutik på nätet, kan du handla dygnet runt när det passar dig. Vårt onlinesortiment är dessutom ännu bredare än det som finns i våra butiker. I populära kategorier som sneakers, löparskor  och träningskläder  har vi en mängd olika modeller, för att du som kund ska ha ännu mer att välja mellan. Köp online i en butik som aldrig stänger!

Hösttrender
Låt dig inspireras av de senaste trenderna för hösten 2016 och shoppa inför säsongens alla aktiviteter. Botanisera bland vårt breda utbud av höstjackor och hitta en perfekt jacka  för att få till den rätta höstlooken. Kitta upp barnen med en ny ryggsäck, cool jacka och snygga sneakers så att de är redo för skolstarten. Eller låt dig inspireras och hitta motivationen för höstens träning med hjälp av de senaste kläderna inom träning och löpning.