{{title}}
Stäng
Kundservice Vanliga frågor & svar Telefon 0771 499 499 Öppettider: Mån - Tors 09.00 - 20.00 Fre 09.00 - 17.00
Stadium
"Sport och sportmode till bästa pris!"


Din varukorg innehåller 0 produkterREVOLUTION SPEED SENSOR

Färg
STADIUM.SE
Antal
 

Produktinformation

Hastighetssensor som mäter hur hårt man skjuter eller slår i sporter så som fotboll, tennis, golf och ishockey. Sensorn kan enkelt användas genom att läggas bakom ett mål eller nät. Den kan även fästas på ett stativ som gör det möjligt att använda den på många olika underlag. Försedd med en upplyst LED-display som är lätt att avläsa även på avstånd. Den har också en högtalare med en förinspelad röst som meddelar den uppmätta hastigheten. Sensorn mäter hastigheter upp till 199 km/h och har ett minne som kan spara de senaste tio resultaten. Drivs med fem AA-batterier som ej medföljer.

 • Hastighetssensor

 • Mäter hastigheter upp till 199 km/h

 • Tydlig, upplyst LED-display

 • Högtalarröst meddelar uppmätt hastighet

 • Drivs med 5 AA-batterier (medföljer ej)

Recensioner

 • Recension

  Blev aningen trött på att jag inte kunde skjuta mer än 95kn/h. Då provade jag utan puck.. fortfarande 95km/h.... Vi har inte fått den att mäta annat än klubbans rörelse. Rekomenderas INTE till hockey.

  Inlagd av: Hans

 • Recension

  Jag har testskjutit min Sports speed sensor en del nu med innebandyklubba och boll. Ska erkänna att jag var ganska skeptiskt men jag måste säga att den fungerade klart över förväntan. Den visade ganska mycket lägre hastighet än vad de dyrare sensorerna visar men resultaten var konsekventa och den fungerar ypperligt för att "mäta sig mot sig själv". Dvs det var inte så att mätningarna var särskilt ojämna om man träffade hyfsat rätt, de var bara lite lägre. Kan berott på hur vi satte upp sensorn.

  Inlagd av: Adde

Blogginlägg

Twingly bloggsök